Fourages

Rumiluz Small Bales

 

Kunstmatig gedroogde luzerne, o.a. geschikt voor pluimvee, ter bevordering van het natuurlijk pikgedrag. Leverbaar in balen van 20 kg, 48 balen per pallet.

Koolzaadstro voerstro gehakseld 3-7 cm (verpakt)

Vanuit de fabriek gehakseld tot ca. 3-7 cm. Lengte, makkelijk te doseren, verpakt in baaltjes van ca. 20 kg, 48 balen per pallet.

Koolzaadstro voerstro gehakseld

Koolzaadstro, fabrieksmatig gehakseld tot een lengte van ca. 1-3 cm zodat het goed te verwerken is in een rantsoen. Leverbaar in balen van ca. 300 kg.

Koolzaadstro voerstro gesneden

Koolzaadstro wordt gebruikt als pens-prikkeling voor rundvee , gesneden koolzaadstro wordt in de pers gesneden tot ca. 10 cm.

Gerstestro voerstro gesneden

Mooi blank gerstestro wat in de pers gesneden is tot een lengte van ca. 10 cm.

Gerstestro voerstro ongesneden

Mooi blank smakelijk stro, geschikt om te voeren, leverbaar in grote en kleine balen.

Tarwestro voerstro gehakseld 3-7 cm (verpakt)

Tarwestro dat wordt gehakseld op een lengte van ca. 3-7 cm. Hiervoor wordt alleen maar 1e soort tarwestro gebruikt. Leverbaar in balen van ca. 20 kg, 48 balen per pallet.

Tarwestro voerstro gehakseld

Mooi blank tarwestro uit Spanje wat machinaal wordt gehakseld tot een lengte van ca. 1-3 cm. Leverbaar in balen van ca. 700 kg.

Tarwestro voerstro gesneden

Mooi blank tarwestro wat tijdens het persen gesneden is tot ca. 10 cm lengte zodat het goed te verwerken is.

Tarwestro voerstro ongesneden

Mooi blank tarwestro om te voeren. Leverbaar in kleine en grote balen als ook in bundels (12 kleine balen in 1 grote pak)

Luzerne zongedroogd

Zongedroogde luzerne is niet kunstmatig gedroogd, maar op het land, onder de beste omstandigheden. Wordt meestal in de pers gesneden zodat het product goed te verwerken is.

Luzerne kunstmatig gedroogd rumiluz

Rumiluz is hetzelfde product als rumiplus maar dan zonder luzernebrokjes erdoor heen gemengd. Verkrijgbaar in balen van ca. 400 kg. Tevens verkrijgbaar in 20 kg verpakking/48 stuks per pallet.

Luzerne kunstmatig gedroogd rumiplus

Luzerne is een kwalitatief hoogwaardig product. Het eiwit in luzerne is zeer bestendig, heeft een hoog vitaminegehalte en de grove structuur van luzerne zorgt voor een goede pens-werking en voorkomt pens-verzuring. In onze balen rumiplus zitten luzernebrokjes gemengd met luzerne.

Graszaadhooi roodzwenk

Roodzwenk is een fijnere soort graszaadhooi. Omdat het geen vocht opneemt is het een mooi product voor in de mengwagen.

Graszaadhooi engels raai

Engels raai is vezelrijk en geschikt voor rundvee als pens-prikkeling

Weidehooi

Weidehooi, fris, grof, groen voor paarden en rundvee. Leverbaar in grote en kleine balen, tevens in bundels (12 kleine pakjes gebundeld in 1 grote baal)

Weidehooi

Weidehooi, mooi, fijn, groen hooi uit het Duitse eifel en Westerwald-gebied, voor paarden, kalveren, rundvee en schapen. Leverbaar in grote en kleine balen.

Top