Strooisel

Dekamix stalhygiëne (big-bags)

Dekamix stalhygiëne is een zeer fijn, speciaal voor vee ontwikkeld kalkstrooisel uit Duitsland. De kracht van deze kalk zit hem in de ongeëvenaarde vocht absorberende werking en de PH van 10+ die precies hoog genoeg is om de infectieproblematiek aan te kunnen pakken. En belangrijk: zonder schrale spenen te veroorzaken. Verpakt in big-bags van ca. 1000 kg

Houtvezel grof (verpakt)

Extreem volume houtvezelbalen. Een grove krul van zacht vuren hout voor extra volume in de paardenstal. Balen van ca. 22 kg, 42 balen per pallet

Houtvezel (verpakt)

Houtvezel, ook een product van zacht vuren hout, behalve in pluimveestallen wordt houtvezel ook gebruikt in paardenstallen. Leverbaar in balen van ca. 22 kg, 42 balen per pallet, strooivolume per baal ca. 550 liter.

Houtzaagsel (verpakt)

1e soort zaagsel, van zacht vuren hout, stofvrij verpakt in balen van ca. 19-20 kg, 36 balen per pallet, 1 baal heeft een strooivolume van ca. 140 liter, wordt toegepast in de melkvee- en varkenshouderij alsmede in het veetransport als hygiënisch absorberend strooisel.

Vlas (verpakt)

Vlas wordt gebruikt als strooisel bij de paarden en bij kleinvee, is gemakkelijk in het gebruik omdat alleen de vieze en vochtige plekken vervangen hoeven te worden. Bij het gebruik van vlas komt er minder mest. Wordt geleverd in balen van ca. 20 kg, 48 balen per pallet.

Koolzaadstro gemalen 1-5 mm met kalk (verpakt)

Koolzaadstro, gemalen en gemengd met ca. 4 kg kalk. Leverbaar in balen van ca. 23 kg, 64 balen per pallet.

Koolzaadstro gemalen 1-5 mm (verpakt)

Koolzaadstro dat vermalen wordt tot ca. 1-5 mm, is nagenoeg stofvrij, door de fijne structuur goed strooi-baar in ligboxen. Leverbaar in balen van ca. 23 kg, 64 balen per pallet.

Gerstestro

Blank gerstestro, leverbaar in kleine en grote balen, ook in bundels leverbaar.

Tarwestro gemalen 1-5 mm met kalk (verpakt)

Gemalen tarwestro, gemengd met ca. 4 kg kalk. Balen van ca. 23 kg, 64 balen per pallet.

Tarwestro gemalen 1-5 mm (verpakt)

Tarwestro dat fabrieksmatig wordt vermalen tot een lengte van ca. 1-5 mm. De vochtopname neemt toe wanneer het tarwestro verkleind wordt. Het gemalen tarwestro is nagenoeg stofvrij en daardoor een ideale bodembedekking voor de rundveehouderij. Leverbaar in balen van ca. 22-23 kg, 64 balen per pallet.

Tarwestro gehakseld 3-5 cm (verpakt)

Gehakseld tarwestro dat wordt gehakseld tot een lengte van ca. 3-5 cm. Leverbaar in balen van ca. 20 kg, 48 balen per pallet.

Tarwestro gehakseld 1-3 cm (verpakt)

Gehakseld tarwestro wordt gehakseld tot een lengte van ca. 1-3 cm. Tijdens het proces wordt het stro ont-stoft, zodat een vrijwel stofvrij product overblijft, verpakt in baaltjes van ca. 20 kg, 48 balen per pallet.

Tarwestro kort

Kort tarwestro, geschikt voor de veehouderij, makkelijk te verwerken.

Tarwestro lang

Lang tarwestro, geschikt om de paarden mee te strooien. Leverbaar in grote en kleine balen. Ook leverbaar in bundels.

Top